Information om Möja vandrarhem i Stockholms skärgård

Information

 

Allmänt;

Vandrarhemmet tillhör STF (Svenska Turistföreningen) och har öppet året runt. Under högsäsongen är vandrarhemmet bemannat dagligen mellan kl.09-15, under lågsäsong vid ankomst och avresa. På vandrarhemmet är det självservice och det finns två välutrustade kök, grillar, wc, dusch, uteplatser och hyrcyklar, bouleklot, fotbollar, dart och kubb att låna.

2017 planerar vi att göra en del renoveringar och kommer hålla helt, eller delvis, stängt under januari till mars.

På vandrarhemmet finns endast en dusch, fler kommer byggas i vinter, men på bara några minuters promenad från vandrarhemmet finns Möjahallen med nya fräscha duschar som kan bokas i förväg (50kr).

Sängkläder ingår EJ i priset, men observera att sängkläder är obligatoriskt, och sovsäckar är inte okey.

Sällskap på minst fyra kan förbeställa frukostpaket som placeras i kylskåpet och förtärs när det önskas, alltså ingen frukostbuffé.

Incheckning 13.30 - utcheckning 11.30

Bagage kan före och efter in- och utcheckning lämnas på altanen utanför receptionen, inte i rummen.

Husdjur är ej tillåtna på vandrarhemmet, men vi har ett rum på nedervåningen med egen ingång där djur kan följa med.

Möja är en levande ö i yttre delen av Stockholms mellanskärgård, precis utanför har du den fantastiska ytterskärgården med sina kala klippor och öppna hav. På Möja bor ca 250 bofasta, det finns skola, sporthall, kyrka, åretruntbutik och krog, bondgård, museum och mycket mer. Från norr löper landsvägen som ett U söderut och tillbaks norrut på ön, den är ca 1 mil lång och går förbi alla öns byar och sevärdheter. Perfekt för promenader, löpning eller cykling.

Hitta hit;

Vandrarhemmet ligger på några minuters promenad från ångbåtsbryggan i Berg, följ bara landsvägen förbi Coop och ta till höger i T-korsningen vid värdshuset. Efter ca 150 meter ligger vandrarhemmet på vänster sida upp för en liten grusväg.

Betalningsvillkor;

Enligt respektive bokningskanals villkor (t.ex. STF, Booking mm.) eller vid incheckning (kontokort).
Vid hyra av hela huset krävs handpenning vid bokningstillfälle för att bokningen ska bli definitiv och slutbetalning 30 dagar före ankomst.

Bankgiro 392-3570

Avbokningsregler;

Fram till 7 dagar före incheckning kostnadsfritt, vid senare avbokning debiteras hela beloppet.
Vid bokning av hela huset ingen återbetalning av handpenning respektive slutbetalning efter att den erlagts.


Husregler;Ägarbolag: Möja pensionat och vandrarhem AB c/o Grivans Observatoriegatan 12 113 29 Sthlm Org.nr. 559064-4638

 

Taggar: hyr rum, boka rum, boende i skärgården, boka på möja, möja, stockholms skärgård, boende på möja, vandrarhem i skärgården